Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Σεπόλια: Ακόμα 24 εκατ. ευρώ για την υπογειοποίηση των σιδηροδρομικών γραμμών

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΕΡΓΟΣΕ απευθύνει πρόσκληση σε γνωστή εταιρεία για την υπογραφή της 1ης συμπληρωματικής σύμβασης σχετικά με το έργο υπογειοποίησης των σιδηροδρομικών γραμμών στα Σεπόλια (και κυρίως κατασκευής τετραπλού διαδρόμου γραμμών) με την οποία το ελληνικό κράτος βάζει άλλα 24 εκατομμύρια στον ανοιχτό κουμπαρά του έργου.

Να θυμίσουμε ότι η συμπληρωματική σύμβαση πέρασε και από την βουλή και αφορά στην κατασκευή των διαφραγματικών τοιχείων με νέα μηχανήματα και μέθοδο, τα οποία δεν είχαν προβλεφθεί από την αρχική σύμβαση.

Η ΕΡΓΟΣΕ λοιπόν για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΔΟΣ Σ.Σ. ΑΘΗΝΩΝ (ΣΣΑ) – ΤΡΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕΠΟΛΙΩΝ» καλεί την εταιρεία να υπογράψει μέχρι 16/11 την πρόσθετη σύμβαση «συνολικής δαπάνης είκοσι τριών εκατομμυρίων οκτακοσίων εξήντα έξι χιλιάδων οκτακοσίων τριάντα τριών ΕΥΡΩ και εβδομήντα τριών λεπτών (23.866.833,73 €), χωρίς αναθεώρηση και ΦΠΑ, τα οποία βαρύνουν τον «ΕΡΓΟΔΟΤΗ». Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαμβάνονται τα κονδύλια των ΓΕ & ΟΕ (18%), των απροβλέπτων δαπανών ποσού 1.937.628,47 ευρώ και των απολογιστικών εργασιών ποσού 400.000,00 ευρώ»

Με πληροφορίες από το sepolia.net

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ