Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Φορητοί απινιδωτές στα Δημοτικά κτίρια και στις εγκαταστάσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, στο πλαίσιο της πρόληψης αλλά και της ενίσχυσης της προστασίας των πολιτών του και των εργαζομένων στους χώρους του Δήμου, ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να προβούν στην αγορά 13 φορητών απινιδωτών καθώς και στην εκπαίδευση των υπαλλήλων που θα ασχοληθούν με τη χρήση τους.
Συγκεκριμένα οι φορητοί απινιδωτές θα βρίσκονται στους αθλητικούς χώρους, στα ΚΑΠΗ, στο γκαράζ, στο Πολιτιστικό Κέντρο, στις Κοινωνικές Υπηρεσίες και στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου προκειμένου να γίνει χρήση τους από τους υπαλλήλους που έχουν εκπαιδευτεί σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Στο γενικότερο πλαίσιο που έχουμε καθορίσει σχετικά με την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας, ανέλαβα την πρωτοβουλία να αγοράσουμε 13 φορητούς απινιδωτές για την παροχή πρώτων βοηθειών σε πολίτες και εργαζόμενους του Δήμου. Σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό του Δήμου μας, εκπαιδεύσαμε τους υπάλληλους που ορίστηκαν υπεύθυνοι για τη χρήση τους. Καθημερινά, με πολύπλευρες δράσεις, στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ