Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

«Ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε» με ελεύθερη είσοδο στον Ταύρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου παρουσιάζει, με ελεύθερη είσοδο, μία διαδραστική μουσική θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια που συνδυάζει το θέατρο σκιών και το κουκλοθέατρο: «Ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε».

Πρόκειται για μία  παράσταση με πρωταγωνιστή το γνωστό ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη και το Θέατρο Σκιών της Οικογένειας Σπυρόπουλου, η οποία θα παρουσιαστεί την Τρίτη, 6 Ιουνίου, στις 21.00 στην πλατεία Αγ. Γεωργίου-Εθνικής Αντίστασης στον Ταύρο, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ.

Ένας σύγχρονος Νώε, υπό την καθοδήγηση του Θεού, θα συναντηθεί με τον Καραγκιόζη και την οικογένειά του, για να κατασκευάσουν όλοι μαζί μια Κιβωτό. Τα ζώα όλου του κόσμου, που θα καταφθάσουν εκεί για να γλυτώσουν από τον κατακλυσμό, έχουν να μας δώσουν κι από ένα μάθημα ζωής. Οι ήρωες μας, θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στις αναποδιές του δύσκολου ταξιδιού τους και με την βοήθεια των παιδιών να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα καταφέρουν άραγε να βρουν τον δολιοφθορέα του ταξιδιού και να ανατρέψουν τα δόλια σχέδιά του;

Το ρόλο του Νώε ερμηνεύει ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Πίσω από το μπερντέ είναι ο Κώστας Σπυρόπουλος,  γιος του βετεράνου καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλου. Στη φωνή του Θεού ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Κείμενο και σκηνοθεσία, Χάρης Γεωργιάδης. 

 

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Λίγο πριν ξεκινήσουν επίσημα οι σχολικές διακοπές, προσκαλούμε τα μικρά παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους, στην πλατεία «Εθνικής Αντίστασης» (π. πλ. Αγίου Γεωργίου) στον Ταύρο, σε μία εξαιρετική διαδραστική παράσταση με κορυφαίους συντελεστές. Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ, μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και τα μηνύματα της παράστασης προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά τα μηνύματα της ανακύκλωσης, της αρμονικής συνεργασίας και της αλληλοβοήθειας!»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ