Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Οι εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου συνεχίζονται

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις των γυμνασίων, οι εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου συνεχίζουν το Σαββατοκύριακο και την ερχόμενη εβδομάδα.

Το Σάββατο, 25 Μαΐου, στις 19.00, στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο (Αγίας Σοφίας 16), η ιστορία του Aladdin θα ζωντανέψει από το χορευτικό τμήμα μπαλέτου-μοντέρνου χορού του Ταύρου με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού τους, της κας Ευαγγελίας Καλαβρυτινού.

Την Κυριακή, 26 Μαΐου, στις 19.00, το πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) θα γεμίσει με παιδικά χαμόγελα, αφού το 4ο Δημοτικό και το 5ο Δημοτικό σχολείο και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων παρουσιάζουν πλήθος θεατρικών και εικαστικών δρώμενων. Συγκεκριμένα :

  • Έκθεση ζωγραφικής: «O Henri Matisse μέσα από τα μάτια των παιδιών».
  • Παραδοσιακοί χωροί: «Ταξιδεύω στην Ελλάδα χορεύοντας»
  • Μικρό θεατρικό έργο: «5 ευρώ το όνειρο».
  • Μουσικό δρώμενο: «Υπέροχες μελωδίες από τους μικρούς μας κιθαρίστες»
  • Μεγάλο θεατρικό έργο: «Η Παραμυθορουφήχτρα!»
  • Εικαστική έκθεση: «Αληθινές και αστείες ιστορίες με μικρά και μεγάλα ζώα»

Την Τρίτη, 28 Μαΐου, στις 19.30, στο πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση μαριονεττών «Ηρακλής ο προστάτης των Ολυμπιακών Αγώνων». Πρόκειται για μία παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών, με ελεύθερη είσοδο, με ειδικά εφέ και τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εντυπωσιακές μαριονέτες ύψους από 1 έως 1,5 μέτρο και τις φωνές γνωστών ηθοποιών όπως ο Νικήτας Τσακίρογλου, Χρυσούλα Διαβάτη, Πέμη Ζούνη, Χρήστος Τσάγκας, κ.ά.

Παράλληλα, οι επισκέπτες στο Μαθητικό μας Φεστιβάλ στον Ταύρο και στο Μοσχάτο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εικαστικές εκθέσεις και τις εκθέσεις τεχνολογίας που παρουσιάζουν το σύνολο των σχολείων μας από την  πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ