Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Μουσικοθεατρικές εκδηλώσεις μέσω live streaming στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Περιφέρεια Αττικής πραγματοποιεί μουσικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις ανοιχτές για όλους τους θεατές μέσω livestreaming καθώς  δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθούν με ζωντανή την παρουσία του κοινού λόγω του Covid-19.

Οι μουσικοθεατρικές  εκδηλώσεις ξεκίνησαν από τις 25 Σεπτεμβρίου και πραγματοποιούνται σε δημοτικές αίθουσες. Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» και μέχρι 3 Νοεμβρίου θα φιλοξενηθούν οι εξής εκδηλώσεις οι οποίες θα προβάλλονται στο κανάλι της Περιφέρειας στο ΥouΤube στις 20.30:

ΠΕΜΠΤΗ 29/10/2020  ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/10/2020 ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ, ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ, ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΔΡΟΓΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΑΓΓΕΛΑΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/10/2020 ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΟΠΡΑΝΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΑΝΝΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/11/2020 ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΙΚΙΟ ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 02/11/2020 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ», ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΝΤΑΛΙΑΝΗ

ΤΡΙΤΗ 03/11/2020 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΒΑΚΧΕΣ», ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΟΥΓΑΡΗ

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε:

«Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, πραγματοποιείται σε πολλά επίπεδα. Ειδικότερα στον τομέα του πολιτισμού αποδεχτήκαμε την πρόταση για την φιλοξενία μουσικών συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων στο Πολιτιστικό μας Κέντρο. Οι εκδηλώσεις θα προβάλλονται  μέσω live streaming στο ΥouΤube της Περιφέρειας με ελεύθερη πρόσβαση  για όλους τους ενδιαφερόμενους. 

Σε μία τέτοια περίοδο όπου εφαρμόζουμε τα δύσκολα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες για καινούργιες μορφές αναψυχής και ψυχαγωγίας που, ταυτόχρονα, θα παρέχουν ασφάλεια για εμάς τους ίδιους αλλά και τους γύρω μας». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ