Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Η θωράκιση απέναντι στα καιρικά φαινόμενα στο επίκεντρο του Σ.Τ.Ο. Μοσχάτου – Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεδρίασε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ο οποίος προέδρευε του Οργάνου, οι Αντιδήμαρχοι, Βασιλική Καραβία, Γιώργος Φελλάς, Θανάσης Ντερέκας, Βασίλης Γρούμπας και Άκης Δείξιμος, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι, Δημήτρης Ζώταλης και Γιάννης Σάββας, ο Γενικός Γραμματέας, Μανώλης Αντωνάκος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Επίσης, συμμετείχαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Λιμενικού και του Δασαρχείου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο συντονισμός των υπηρεσιών του Δήμου για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται, όπως και η γενικότερη προετοιμασία των υπηρεσιών εν όψει του επερχόμενου χειμώνα.

 

Παράλληλα, με εντολή του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν τεθεί σε επιφυλακή μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Το πρόσφατο παρελθόν στην χώρα μας έχει αναδείξει την ιδιαίτερη σημασία της Πολιτικής Προστασίας για την προστασία ανθρώπινων ζωών και περιουσιών από καιρικά και φυσικά φαινόμενα. Ο Δήμος μας θέτει ως προτεραιότητα την ενίσχυση του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας του, μέσα από τη συνεργασία και την ετοιμότητα των υπηρεσιών του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, καθώς και τους εκπροσώπους της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Δασαρχείου που συμμετείχαν στη συνεδρίασή μας για την εξαιρετική συνεργασία».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ