Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Δωρεάν έλεγχοι για κορωνοϊό στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέες δράσεις rapid test ανίχνευσης κορωνοϊού έχει προγραμματιστεί στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου για την Τρίτη 6 Απριλίου και την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 για τους πολίτες του Δήμου.

Συγκεκριμένα:

Διενέργεια rapid τεστ Τρίτη 6 Απριλίου στη Λαϊκή Αγορά Μοσχάτου.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα με τη Διεύθυνση Λαϊκών και Υπαίθριων Αγορών και με τη συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θα διενεργηθούν rapid τεστ την Τρίτη 6 Απριλίου.

Η δράση θα διαρκέσει από τις 10.00 μέχρι τις 14:00 στην Λαϊκή Αγορά του Μοσχάτου επί της οδού Ρ. Φεραίου 81. Επίσης θα υπάρχει ενημέρωση προς τους καταναλωτές και τους Δημότες για την Άυλη Συνταγογράφηση και διανομή έντυπου υλικού.

Νέα Rapid Tests στις 8 Απριλίου 2021 σε Μοσχάτο & Ταύρο.

Δωρεάν έλεγχοι θα διενεργηθούν σε Μοσχάτο και Ταύρο από κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ. την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, από τις 10:00 έως τις 15:00.

Τα σημεία διενέργειας των τεστ είναι τα εξής:

• Κοινότητα Μοσχάτου, πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Δημαρχείου)

• Κοινότητα Ταύρου, πλατεία Ατταλείας

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σε πεζούς πολίτες (όχι σε επιβάτες αυτοκινήτων), στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Για τον συγκεκριμένο σκοπό οι πολίτες μπορούν να μετακινηθούν με τον κωδικό 1 (μετάβαση σε ιατρό) και θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ.

Ο δειγματοληπτικός έλεγχος διαρκεί 2 λεπτά και οι απαντήσεις θα αποστέλλονται με sms την ίδια μέρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ