Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Rapid tests στο προσωπικό των σχολείων και παραλαβή νέων αιθουσών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Βασιλική Καραβία, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Κατερίνα Καρύδη και οι Διευθυντές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης.

Η συζήτηση κινήθηκε με γνώμονα τον συντονισμό μεταξύ των Υπηρεσιών του Δήμου με τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία τους, καθώς και η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων του Ε.Ο.Δ.Υ.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου ενημέρωσε για τη διενέργεια rapid tests ανίχνευσης του κορωνοϊού στις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, καθώς και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραλαβής νέων αιθουσών για το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής.

Επίσης, επεσήμανε και τη διενέργεια rapid tests σε όλο το προσωπικό του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Παιδικοί Σταθμοί), όλων των ειδικοτήτων.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει αντίστοιχη τηλεδιάσκεψη για τη λειτουργία των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και διενέργεια rapid tests για τις καθαρίστριες Γυμνασίων και Λυκείων.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ