Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Σ. Σαραούδας για Ζυγούνα και Τσίκνα: «Ελπίζω να μην μπερδέψουν μεταξύ τους τις φιλοδοξίες τους»

Δημοσιεύθηκε

στις

Πως σχολίασε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης τις πρόσφατες ανεξαρτητοποιήσεις των κ.κ. Ζυγούνα και Τσίκνα

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε μία ακόμα ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης της Μεταμόρφωσης, καθώς έπρεπε να εκλέξει το Σώμα τον νέο Γραμματέα του, μετά την παραίτηση του κ. Νίκου Ζυγούνα λόγω της ανεξαρτητοποίησής του από την παράταξη της συμπολίτευσης «Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση».

Μετά την διεξαγωγή της ψηφοφορίας, νέος Γραμματέας εξελέγη ο κ. Αδάμ Αδαμίδης όμως το πολιτικά ενδιαφέρον προήλθε από το σχόλιο του δημάρχου Μεταμόρφωσης, κ. Στράτου Σαραούδα, για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της παράταξης και συγκεκριμένα για τις ανεξαρτητοποιήσεις των κ.κ. Δημήτρη Τσίκνα και Νίκου Ζυγούνα.

Χαρακτηριστικά, όταν πήρε ο δήμαρχος τον λόγο δήλωσε: «Έχω ξαναπεί ότι η τοπική αυτοδιοίκηση έχει τους δικούς της κανόνες. Κι ότι και στην τοπική αυτοδιοίκηση όπως και στην πολιτική οι προσωπικές φιλοδοξίες έχουν την όποια δική τους αξία. Κρίνονται όπως κρινόμαστε όλοι διότι είμαστε όλοι εδώ με την ψήφο των Δημοτών, των συμπολιτών μας. Φαίνεται ότι στην Ελπίδα είχαμε πολλούς φιλόδοξους. Ελπίζω να μην μπερδέψουν μεταξύ τους τις φιλοδοξίες τους. Σίγουρα δεν αφορούν οι δικές τους φιλοδοξίες ούτε τους κατοίκους της Μεταμόρφωσης ούτε πολύ περισσότερο εμένα. Ας προχωρήσουμε, λοιπόν, στη συνέχιση του Δημοτικού Συμβουλίου. Έχουμε να συνεχίσουμε την πολύ σημαντική δουλειά που κάνουμε στην Μεταμόρφωση.»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ