Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Πρόταση για ψήφισμα κατά της οπαδικής βίας από την “Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόταση για ψήφισμα κατά της οπαδικής βίας  και κράτησης ενός λεπτού σιγή για την μνήμη του δολοφονημένου φιλάθλου του Άρη Αλκιβιάδη Καμπανού κατέθεσε η παράταξη “Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη”.

Στο κείμενο προς το Δ.Σ. αναφέρει:
“Παρακαλούμε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του δολοφονημένου 19χρονου, Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στου Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη από οπαδούς άλλης ομάδος.
Με το ψήφισμα αυτό καταδικάζουμε τα συνεχόμενα περιστατικά οπαδικής βίας που εδώ και δεκαετίες αυξάνονται χωρίς η πολιτεία να παίρνει τα απαραίτητα δραστικά μέτρα.
Μην ξεχνάμε ότι στο διαδημοτικό γήπεδο μας αγωνίζονται τρία ποδοσφαιρικά σωματεία που τα δύο είναι από την πόλη μας και έχουν ακαδημίες ποδοσφαίρου με πολλά παιδιά που αγωνίζονται σε επίσημα πρωταθλήματα.
Το δημοτικό συμβούλιο που είναι τη κοιτίδα της δημοκρατίας της πόλης μας ας είναι το πρώτο βήμα που  με το ψήφισμα καταδίκης της οπαδικής βίας θα δώσει σωστά διδάγματα σε όλους τους αγνούς φιλάθλους.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ