Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης: Αυτά έγιναν με τον Ιπποκράτη…

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης εξέδωσε ανακοίνωση για να απαντήσει σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιπποκράτη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

“Ο σύλλογος μας δίχως κανένα ίχνος αντιπαλότητας απέναντι στους φίλους εκπροσώπους του Ιπποκράτη, που προέβησαν σε δηλώσεις μετά την λήξη του αγώνα, που μας βρήκε νικητές με σκορ 2-1, θέλει να αναφερθεί σχετικά με τα λεγόμενα τους περί έλλειψης σεβασμού απέναντι τους από την διαιτησία και υπόνοιες ευνοϊκής αντιμετώπισης της ομάδος μας.

Έχουν υπάρξει πολλές φόρες που και εμείς έχουμε νιώσει αδικημένοι ,κυρίως τις περισσότερες, άλλα με καθαρή σκέψη μετά την λήξη του αγώνα αφήνοντας να περάσει το πάθος των στόχων μας φιλτράρουμε τις σκέψεις μας,τις αναλύουμε με την πολύτιμη συμβολή του βίντεο και συνήθως τις αναθεωρούμε κιόλας. Για αυτό και στα χρόνια που τρέχουμε την Ανδρική ομάδα μόλις μια φορά έχουμε εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με διαιτησία.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους αφού το μόνο που μας χωρίζει ειναι 90′ ανταγωνισμού σχετικά με τους στόχους του καθενός ,κάνουμε την παρακάτω ανάρτηση των επίμαχων φάσεων, που έγινε αναφορά.

Στο πρώτο γκολ της ομάδος μας δεν υπάρχει προφανώς κάποιο offside ενώ παράλληλα δεν υπάρχει πουθενά καν επαφή για κάποιο φάουλ από την έναρξη της φάσης στην περιοχή μας όπως αναφέρθηκε. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έγινε αναφορά για έμμεσο που δεν δόθηκε κατά της ομάδος μετά από επικοινωνία των διαιτητών κάτι που όπως φαίνεται έγινε χωρίς πρόθεση εξου και καμιά διαμαρτυρία των παικτών που αγωνίζονταν .Σχετικά με αναφορά για σκληρό παιχνίδι εκ μέρους της ομάδος μας δεν θέλουμε να κάνουμε κάποιον σχολιασμό πραγματικά το θεωρούμε άτοπο. Τέλος προσθέτουμε και εμείς δυο φάσεις καθοριστικές για την εξέλιξη του αγώνα αναγνωρίζοντας εννοείται την κρίση των διαιτητών και το ενδεχόμενο λάθους τους,όχι εσκεμμένα εννοείται.

Την επίτευξη γκολ στο 67′ που ακυρώθηκε και ενώ το σκορ ήταν 1-1 σε επαναφορά από εκτέλεση φάουλ όπου ο ποδοσφαιριστής μας Τσιγγόπουλος ειναι στην ίδια ευθεία με τον αμυνόμενο,υπάρχει γραμμή σκιάς στην ευθεία καθώς και στην ειδική ανάλυση επιλογής του βίντεο στην ανάρτηση μας μπορεί κάποιος να δει αν καλύπτεται. Καθώς και στην επίτευξη του δεύτερου γκολ της ομάδος μας, πανηγυρισμός του ποδοσφαιριστή μας Παπασταύρου με τους συμπαίκτες του τιμωρείται αυστηρότατα έως αναίτια με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα μας με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά του αγώνα,συνθήκη που μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ