Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

“Πετάει” ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την εξαιρετική πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζει ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, που σκοράροντας σε κρίσιμα χρονικά σημεία επικράτησε επί της Αλσούπολης με 3-0.

Έφτασε έτσι τους 23 βαθμούς και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα αποσπάστηκε 5 βαθμούς από τους διώκτες του, ενώ η Αλσούπολη έμεινε στους 10 βαθμούς, μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής, του 2ου Ομίλου, της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών.

Όσον αφορά στα γκολ της αναμέτρησης, στο 43΄ο Τσιγγόπουλος έκανε το 1-0, με τον Τσερώνη στο 53΄να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 87΄ο Τσιγγόπουλος με το 2ο προσωπικό του γκολ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Καλαμπούκας, Τσάκωνας, Κουμουλίδης, Πλάκας, Τάγαρης, Κουκούλης, Τσερώνης, Παπασταύρος, Τσιγγόπουλος (88΄Μπαμπούλης), Τσάκαλος, Μπεκατώρος (70΄Ντάρλας).

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσάκης, Ράπτης (80΄Γεωργόπουλος), Καρυπίδης, Σιάνος, Χρονόπουλος, Παπαδήμας, Γιαννακάκος, Σακαρέλης (80΄Μούζος), Βασιλάκος, Τσούκας, Τζαμάι (90΄Τσουράπης).

Περαστικά στον Νίκο Κόκκινο

Παράλληλα, ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχηθεί περαστικά στον Νίκο Κόκκινο στην οποία ανέφερε: “Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και όλοι οι άνθρωποι του Ατρόμητου εύχονται από καρδιάς, ταχεία ανάρρωση, στον ποδοσφαιριστή Νίκο Κόκκινο που χθες υποβλήθηκε σε χειρουργείο αρθροσκόπησης γονάτου έπειτα από τον τραυματισμό του στον αγώνα με τα Ταταύλα. Ο ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία του και αναμένεται να τεθεί ξανά στην διάθεση του προπονητή Σάκη Βερούτη το νέο έτος.
Περαστικά Νίκο και σύντομα ξανά κοντά μας υγιής και δυνατός!”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ