Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Ο Δ. Τσίκνας αποχωρεί από την παράταξη “Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση”

Δημοσιεύθηκε

στις

Και επίσημα, πλέον, ο δημοτικός σύμβουλος Μεταμόρφωσης, κ. Δημήτρης Τσίκνας, αποχώρησε από την παράταξη της διοίκησης με την οποία εξελέγη στις δημοτικές εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, με επιστολή του προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Χαρίκλεια Νικολοπούλου και τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης, κ. Στράτο Σαραούδα, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει “Η συνείδηση και η ιδεολογία μου, δεν ταυτίζονται -εδώ και μήνες- με τον τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης πολλών θεμάτων που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή των δημοτών μας, καθώς και με τις πρακτικές διοίκησης που εφαρμόζονται”.

Ολόκληρη η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Τσίκνα έχει ως εξής: “Με την παρούσα επιστολή και σύμφωνα με το άρθρο 73, παράγραφος 4, του Νόμου 4555/2018, καταθέτω στο Προεδρείο, δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου από τη Δημοτική παράταξη «ΕΛΠΙΔΑ για τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ», με την οποία αναδείχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές.

Η συνείδηση και η ιδεολογία μου, δεν ταυτίζονται -εδώ και μήνες- με τον τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης πολλών θεμάτων που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή των δημοτών μας, καθώς και με τις πρακτικές διοίκησης που εφαρμόζονται.

Στα δύο χρόνια που πέρασαν, προσπάθησα, με όσες δυνάμεις διέθετα, να ασκήσω με συνέπεια τα καθήκοντά μου στις θέσεις ευθύνης που μου ανατέθηκαν.

Όμως, τα καθημερινά προβλήματα συνεργασίας ανέδειξαν διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις σε σημαντικότατα θέματα που αφορούν τους δημότες μας και το μέλλον της πόλης μας, οι οποίες δυστυχώς με αναγκάζουν να προβώ στην παραπάνω ανεπίστροφη ενέργεια.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα η εντολή των συμπολιτών μου να υπηρετώ τα συμφέροντα της πόλης που ζω, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, έτσι ώστε να γίνει το Δημοτικό Συμβούλιο χώρος διαλόγου και σύνθεσης απόψεων.

Κάνω λοιπόν σαφές ότι από τη θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου πλέον, θα συνεχίσω να εκφράζω δημόσια τις σκέψεις μου, να στηρίζω ιδέες και δράσεις προς την σωστή κατ΄ εμένα κατεύθυνση, να ασκώ καλοπροαίρετη και εποικοδομητική κριτική, να καταθέτω προτάσεις και να αγωνίζομαι για το καλό του Δήμου.
Το οφείλω σ΄ όλους τους συνδημότες μας.

Δημήτρης Τσίκνας
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Μεταμόρφωσης.”

 

[Πηγή: syneidisi.com]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ