Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Μ. Καρπέτας προς Σ. Σαραούδα: “Αποκατάσταση ή δικαστήρια”

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα άκρα οδηγείτε η αντιπαράθεση νυν και πρώην δημάρχου Μεταμόρφωσης

Διορία μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2020 δίνει ο πρώην δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, στον νυν δήμαρχο της πόλης, κ. Στράτο Σαραούδα, για να αποκαταστήσει πλήρως τα πράγματα από όσα ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη και να μην οδηγηθεί η αντιπαράθεση στα δικαστήρια.
Πιο συγκεκριμένα, στο κείμενο που επιδόθηκε από τον κ. Καρπέτα στον δήμο για να πρωτοκολληθεί με ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου, σημειώνεται χαρακτηριστικά: “Μέσα σε αποκλειστική προθεσμία (15) ημερών από την πρωτοκόλληση του παρόντος στο Δήμο, να αποκαταστήσετε πλήρως τα πράγματα κατά τον εξής και μόνο τρόπο:
1 α) Να εισαγάγετε το θέμα στο Δημ. Συμβούλιο, με εισηγητικά στοιχεία το κατά λέξη απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξής σας και το παρόν.
β) Να ανακαλέσετε ένα προς ένα όλα τα ψεύδη που έχετε πει, χωρίς επιφυλάξεις και προσχήματα, μισόλογα και υπεκφυγές.
γ) Να ζητήσετε δημόσια και ανεπιφύλακτα συγγνώμη και να εκφράσετε τη λύπη σας, για την προσβολή της τιμής και της υπόληψής μου, που διαπράξατε.
2) Να δεσμευθείτε ότι θα εμφανιστείτε στην ίδια εκπομπή του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού και στον ίδιο δημοσιογράφο και θα ανασκευάσετε τα ψεύδη που εκστομίσατε.”

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο www.syneidisi.com

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ