Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με υψηλές ταχύτητες internet “εξοπλίζονται” κεντρικά σημεία στη Μεταμόρφωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπεγράφη η σύμβαση αποδοχής δωρεάς εταιρείας Τηλεπικοινωνιών με έδρα τη Μεταμόρφωση,  η οποία προβλέπει δωρεάν παροχή internet υψηλής ταχύτητας μέσω οπτικής ίνας 200/200 Mbps.

Η παροχή αφορά τα παρακάτω σημεία:

1. Το κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου
2. Το Διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης
3. Το κτίριο του Δήμου Μεταμόρφωσης όπου στεγάζεται η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας, η Κοινωφελής Επιχείρηση, καθώς και τα Τμήματα Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού
4. Το Δημοτικό Κολυμβητήριο
5. Την πλατεία Προφήτη Ηλία
6. Την πλατεία Ηρώων Πολυτεχείου
7. Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Μεταμόρφωσης
8. Το Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης
9. Την πλατεία Μποφίλια (λεωφ. Τατοΐου – Πλαπούτα – Πάρνηθος)
10. Το Δημοτικό κτίριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Καθαριότητας και Περιβάλλοντος
11. Τον Προαστιακό σταθμό του Δήμου Μεταμόρφωσης

Η παροχή internet στα ανωτέρω σημεία θα χρησιμοποιηθεί τόσο για υπηρεσιακούς σκοπούς, όσο και για την επέκταση των σημείων ελεύθερης πρόσβασης για τους δημότες της πόλης μας (Wi-Fi hot spots).

Η σύμβαση έχει ορισμένη διάρκεια τα 3 έτη, οπότε και θα ανανεωθεί επ’ αόριστο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδας δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε για τη δωρεά -στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης- ενός από τα κύρια μέσα επικοινωνίας και πληροφόρησης, για την παροχή ίντερνετ υψηλής ταχύτητας. Και για τη συμβολή στην προσπάθεια του Δήμου μας για την επαύξηση των επιπέδων ψηφιακής διακυβέρνησης και ψηφιακής εξυπηρέτησης των δημοτών μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ