Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Συνδέσμου «ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας «ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ» στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, διοργάνωσε ενημερωτική ομιλία με θέμα «Το Στρες στη Ζωή μας» με εισηγητή τον καταξιωμένο Καθηγητή Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας και Δ/ντή Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιο Χρούσο. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις διαφορετικές διαστάσεις του στρες και τους τρόπους που επηρεάζει τη ζωή μας.
Η βραδιά συνεχίστηκε με τη βράβευση 55 Εθελοντών Αιμοδοτών που έχουν συμπληρώσει 50, 25 και 10 Αιμοδοσίες και την ανακοίνωση της δημιουργίας Ομάδας Αιμοπεταλιοδοτών με το όνομα «ΒΑΙΟΣ ΤΙΚΑΣ» από το Σύνδεσμο «ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ».
Ο Σύνδεσμος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια:
Όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και όσοι συνέβαλαν εθελοντικά στην επιτυχία της, το Δήμο Μεταμόρφωσης, τον καθηγητή κο Γεώργιο Χρούσο και τον καθηγητή κο Θεόδωρο Παπαγιάννη, την εταιρία «Πολύεργο», τα μέλη: Γεωργία Αλεξίου, Κωνσταντίνο Σιώσκο, Τζίνα και Γιώργο Πετρόπουλο.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ