Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αυτοί είναι οι “εκλεκτοί” της Νέας Πορείας του Μιλτιάδη Καρπέτα

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσία πολλών εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Νέα Πορεία” με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Μεταμόρφωσης και εκ νέου υποψήφιο, κ. Μιλτιάδη Καρπέτα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.

Πέρα από τη μεγάλη σε όγκο παρουσία του κόσμου ξεχώρισε η εξαιρετική παρουσίαση από τη νεότατη Αντωνία Τζίτζιφα ενώ αίσθηση έκανε η υψηλού πολιτικού ήθους δήλωση της κας Βασιλικής Μπαλαρή που αντιστικτικά  θύμισε την πρόσφατη διαγραφή της κας Χριστίνας Αντωνοπούλου. Για όσους δεν γνωρίζουν να θυμίσουμε ότι η κα Μπαλαρή εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωση με την οποία ανέφερε πως δεν θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές όμως στηρίζει σαν να ήταν υποψήφια την “Νέα Πορεία” την παράταξη με την οποία εξελέγη τις δύο προηγούμενες φορές.
Χαρακτηριστικά τόνισε στην ανακοίνωσή της: “Αυτή η παράταξη, πρέπει να νικήσει θριαμβευτικά στις εκλογές της 26ης Μαΐου, για το καλό της πόλης και της κοινωνίας.
Και σ’ αυτή τη μάχη, θα είμαι στην πρώτη γραμμή, όπως ακριβώς και όταν ήμουν υποψήφια.
Θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο, όλους τους συνεργάτες, όλους τους πολίτες που με τίμησαν προσωπικά, όλους όσους βοήθησαν την παράταξη και όλους τους πολίτες που συμμετέχουν και ενδιαφέρονται για τα κοινά πράγματα και το δημόσιο συμφέρον.”

Βασικά σημεία της ομιλίας του Δημάρχου
Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης στην ομιλία του κατά την παρουσίαση των προσώπων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Πορείας έδωσε έμφαση στον εμπλουτισμό και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού.
Χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος αναγόρευσε τα 4 νεότερα μέλη του ψηφοδελτίου (Ορέστη Στάμου, Βάσια Παπαλυμπέρη, Νίκο Χλιό και Γιάννη Μπουτσικάρη) ως βάση της μεθεπόμενης πολιτικής ηγεσίας της πόλης.
Ο κ. Καρπέτας όπως συνηθίζει στις ομιλίες του πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στην παιδαγωγική λειτουργία της πολιτικής.
Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά και έδωσε μεγάλη έμφαση στις αγορές ακινήτων μείζονος προοπτικής που όπως χαρακτηριστικά είπε “αλλάζουν το τοπίο, την εικόνα και τις λειτουργίες της πόλης και που βελτιώνουν θεαματικά τις υποδομές.”
Επίσης, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Μιλτιάδης Καρπέτας έκανε αναφορά στην πολύπλευρη, πολυδιάστατη και πολλαπλώς επωφελή λύση που πέτυχε με την ανέγερση του σχολικού κτιρίου, την αποκατάσταση των διαμενόντων στον καταυλισμό και την αγορά του κτήματος Λαμπάκη- Κουμπούρη, που θα αλλάξει την εικόνα της περιοχής του Προφήτη Ηλία, όπως δήλωσε φανερά ικανοποιημένος.
Τέλος, κάλεσε τον κόσμο “να μετατρέψει τη βέβαιη νίκη, σε θριαμβευτική, όχι για λόγους αυταρέσκειας ή έπαρσης αλλά γιατί είναι αδήριτη πολιτική ανάγκη για την εξουδετέρωση των κινδύνων από το νέο διαλυτικό εκλογικό σύστημα.”

Η λίστα με τους 41 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους
Αναλυτικά, η λίστα με τους 41 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης “Νέα Πορεία” είναι η εξής:
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΚΡΙΩΤΗ
ΡΩΜΑΝΟΣ ΑΛΥΦΑΝΤΗΣ
ΜΥΡΣΙΝΗ ΑΡΧΟΝΤΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΡΟΥΦΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΜΙΝΕΛΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΧΑΡΑ ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΛΥΜΠΕΡΗ
ΑΝΤΖΕΛΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΑΛΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΑΝΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΕΤΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ
ΖΩΗ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΖΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΤΟΝΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΑ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΤΕΛΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΑΚΗΣ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΜΠΑΝΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΟΥΡΒΑΝΟΥ
ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΤΑΜΟΥ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΕΒΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΛΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ
ΈΛΕΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΦΑΒΙΑΝΟΥ

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ