Ελάτε στην παρέα μας

Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Παρατείνονται μέχρι τις 27 Απριλίου οι δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από τον Δήμο Μαρκόπουλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρατείνονται μέχρι τις 27 Απριλίου 2018 οι δωρεάν Εξετάσεις Μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου, για όλες τις γυναίκες, στην ειδική κινητή μονάδα του «Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας» στον Δήμο Μαρκοπούλου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Μαρκοπούλου συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», σε συνεργασία με το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Μαρκοπούλου.

Στόχος του προγράμματος αυτού, είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 ετών και άνω με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω, επιπροσθέτως με μαστογραφία.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των γυναικών του Δήμου (σχεδόν 500) η Μονάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Μαρκοπούλου (Χαρ. Νικολάου & Α. Κουμπή, Μαρκόπουλο).

Υπενθυμίζουμε, ότι οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν έγκαιρα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, με τον Δήμο Μαρκοπούλου, στο τηλέφωνο 22990 71706 (κυρία Τόνια Μαμούρη), για να προγραμματίσουν το Ραντεβού τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης, ότι τόσο τα προσωπικά στοιχεία, που θα τους ζητηθούν για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, όσο και τα αποτελέσματα αυτών, τηρούνται αυστηρά, υπό όρους πλήρους εχεμύθειας και σεβασμού, των προσωπικών και ιατρικών δεδομένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ