Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο «Δεσμός» στο πλευρό του πυρόπληκτου Δήμου Μαραθώνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα γερανοφόρο φορτηγό με αρπάγη για την αποψίλωση και τον καθαρισμό δημοσίων χώρων του Δήμου Μαραθώνα, παρέδωσε στον Δήμαρχο κ. Στέργιο Τσίρκα, το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός».

Το φορτηγό έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία με τη συνδρομή του «Δεσμού» που έχει αναλάβει το κόστος του συνεργείου για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων, τους οποίους έχει υποδείξει ο Δήμος και βρίσκονται κατά κύριο λόγο, στον περιβάλλοντα χώρο του πυρόπληκτου Ματιού.

Μάλιστα, στο χώρο εκείνο και συγκεκριμένα στο λιμανάκι του Ματιού, πραγματοποιήθηκε η παράδοση του φορτηγού, καθώς και η πρώτη επίδειξη των δυνατοτήτων του μηχανήματος.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Στέργιος Τσίρκας, από κοινού με τον Ματιώτη κι επιλαχόντα Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κώστα Μπούφη, υποδέχτηκαν τις υπεύθυνες του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός»: Έμιλυ Κερν, Ελένη Μπαθιανάκη και Βαλεντίνα Βιτάλη, γενική διευθύντρια, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνη προγραμμάτων του «Δεσμός» αντίστοιχα.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Μαραθώνος κ. Στέργιο Τσίρκα, τον Πρόεδρο του ΝΑΟΜΑ κ. Μιχάλη Σχοινά, καθώς και τον Πρόεδρο της Επιτροπής για το Μάτι κ. Κώστα Μπούφη, που μας υποδέχτηκαν μ’ εγκαρδιότητα και μας τίμησαν με τη φιλοξενία τους. Ένα αντίγραφο ελιάς από το Μουσείο Μαραθώνα και μια αληθινή ελιά ήταν μια εξαιρετική ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης του έργου του «Δεσμού» στην Ανατολική Αττική» αναφέρει σχετικά το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός».

Ο κ. Στέργιος Τσίρκας ευχαριστώντας θερμά, για την πολύτιμη χορηγία, δηλώνει: «Η κοινωνική – εταιρική ευθύνη, όπως ονομάζεται, μίας εκάστης Εταιρείας ή Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου, θα έμενε κενό γράμμα και ανούσιος όρος, εάν δεν συνοδευόταν από τέτοιου είδους έμπρακτες και γενναιόδωρες χορηγίες, προς συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν άσχημα από τη μοίρα. Εκ μέρους των συμπολιτών μου, οι οποίοι δύο χρόνια μετά το ολοκαύτωμα, προσπαθούν ακόμα να σταθούν στα πόδια τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον «Δεσμό» και μία ευχή: να έχετε πάντα τη δυνατότητα προσφοράς και αλληλεγγύης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ