Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως 9/8 στην παραλία Μαραθώνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μαραθώνα ενημερώνει ότι έως και τις 9 /8 και ώρα 13.00μμ απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων καθ’ όλο το 24ωρο (πεζοδρόμηση) επί του οδοστρώματος πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα στην παραλία του Μαραθώνα λόγω της διοργάνωσης του «2ου Φεστιβάλ ανάδειξης Τοπικών και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων από επαγγελματίες παραγωγούς του Δήμου Μαραθώνα».

Συγκεκριμένα η πεζοδρόμηση αφορά:

Στο τμήμα του δρόμου που συνδέει την οδό Αγίου Παντελεήμονα με την παραλιακή Λεωφ. Ποσειδώνος (από την νοτιοδυτική γωνία της πλατείας μέχρι το κατάστημα εστίασης «’Αγκυρα».

Στο τμήμα της παραλιακής Λεωφ. Ποσειδώνος από το κατάστημα εστίασης «Άγκυρα» μέχρι πριν από τη συμβολή της με την οδό Δημοσθένους (κατάστημα εστίασης «Το λιμανάκι».)

Στο οδόστρωμα θα αναπτυχθούν 20 περίπτερα στα οποία οι παραγωγοί θα εκθέτουν κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα παραγωγής τους.

Το τμήμα της οδού Αγίου Παντελεήμονα, από τη νοτιοδυτική γωνία της πλατείας μέχρι τη συμβολή με την οδό Δημοσθένους κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα είναι διπλής κατευθύνσεως.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της οδού Δημοσθένους από τη συμβολή με την οδό Αγίου Παντελεήμονα μέχρι την Ποσειδώνος θα είναι μονής κατευθύνσεως με κατεύθυνση προς την Ποσειδώνος.

Επίσης, η αφετηρία των ΚΤΕΛ στην Παραλία του Μαραθώνα, κατά το διάστημα που θα ισχύουν οι ρυθμίσεις (2-9/8/21) θα βρίσκεται στη συμβολή της Λ. Αγίου Παντελεήμονα και Φειδιππίδου (στο σιδεράδικο).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ