Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Θρίλερ με την υπόθεση του νεκρού 17χρονου στη Μάνδρα – Τι κατέθεσαν ο αδερφός και ο πατέρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Πυρετώδεις είναι οι προσπάθειες των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για να μπορέσουν να εξιχνιάσουν το συντομότερο δυνατό τον θάνατο του 17χρονου αγοριού στην Μάνδρα.

Το άτυχο αγόρι βρέθηκε νεκρό από περιπατητή στην ερημική περιοχή Λούτσα με ένα βαθύ και συντριπτικό τραύμα στην πίσω πλευρά του κεφαλιού του από κυνηγετικό όπλο, ενώ στα 50 μέτρα απόσταση από το πτώμα του εντοπίστηκαν δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου που κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στο θύμα.

Τόσο ο 14χρονος αδελφός του που εντοπίστηκε πολύ ώρα αργότερα όσο και ο πατέρας τους, οδηγήθηκαν αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Μάνδρας και στη συνέχεια στο Ανθρωποκτονιών, όπου οι αστυνομικοί τους υπέβαλαν σε πολύωρες καταθέσεις. Μάλιστα, ειδικά με το αγόρι οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν πολύ, λόγω και μίας αδυναμίας στην συγκέντρωση που εμφάνιζε, την οποία όμως φαίνεται την έχει γενικότερα.

Τόσο ο μικρότερος αδελφός του θύματος όσο και ο πατέρας τους, ισχυρίστηκαν ότι όχι μόνο δεν είχαν μαζί τους καραμπίνα όταν πήγαν να μαζέψουν τα πρόβατά τους, αλλά γενικά δεν έχουν κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με τον 14χρονο αδελφό του θύματος, κάποια στιγμή τα δύο αγόρια χάθηκαν και πήραν διαφορετικές κατευθύνσεις.

Όπως εξήγησε στους αστυνομικούς αυτό έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν και όποτε συνέβαινε αυτό έπαιρναν τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι τους όμως ο 17χρονος δεν γύρισε και ο μικρότερος αδελφός του υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τι συνέβη, μέχρι που εντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου παιδιού. Μετά από την εξέτασή τους πατέρας και γιος επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Το Ανθρωποκτονιών που διερευνά την υπόθεση εξετάζει όλες τις πιθανότητες, από το δυστύχημα με κυνηγούς, μέχρι πιο σύνθετα σενάρια, που μένει να διαπιστωθούν από την πορεία την προανάκρισης, η οποία έχει και μεγάλες δυσκολίες λόγω της περιοχής που έγινε, αλλά και της έλλειψης μαρτύρων.

 

[Πηγή: athnews.gr]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ