Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Όσα έγιναν στην τηλεδιάσκεψη του Π. Ιωάννου με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δ. Παπαστεργίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ & Δήμαρχο Τρικκάιων κ. Παπαστεργίου Δημήτρη πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Παναγιώτης Ιωάννου.

Συζητήθηκαν θέματα για το ποιος είναι ο ρόλος ενός σύγχρονου δήμου στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης  όπως αυτή που έχει δημιουργήσει ο COVID-19, αλλά και οι τρόποι ώστε να βρίσκονται δίπλα στον πολίτη άμεσα και αποτελεσματικά .

Το θέμα που συζητήθηκε εκτενώς ήταν οι οικονομικές συνέπειες όλης αυτής της δύσκολης κατάστασης για τους πολίτες, όπως και για τους επιχειρηματίες που πλήττονται από την πανδημία και αναλύθηκαν τα μέτρα που θα μπορούσε να ληφθούν (δημοτικά τέλη, ενοίκια, τραπεζοκαθίσματα κτλ.).

Επιπλέον, στάθηκαν σε θέματα που αφορούν από τους τρόπους στήριξης για τους μαθητές, μέχρι και για την προστασία των τετραπόδων που πλήττονται.

Ο κ. Ιωάννου δηλώνει σχετικά: “Οφείλουμε να σταθούμε με θάρρος και αποφασιστικότητα σε αυτή τη μάχη και τον διαβεβαίωσα πως αυτό θα πράξω. 

Γιατί η επόμενη ημέρα σίγουρα δεν μπορεί να έχει σχέση με το χθες. Οι πληγές στις ανθρώπινες ψυχές, η αβεβαιότητα αλλά και η οικονομική επιβράδυνση, θα πρέπει να δώσουν τη θέση τους σε μία επανεκκίνηση της κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα.

Ήταν πολλή σημαντική και χρήσιμη η συζήτηση και τον ευχαριστώ πολύ.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ