Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης ο Γρηγόρης Λέων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας και πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων Γρηγόρης Λέων ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, το οποίο είχε κατακλυστεί από πλήθος κόσμου και ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο θυμάτων της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, ενώ τον κ. Λέων προλόγισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής δημάρχου Λυκόβρυσης Πεύκης Παναγιώτης Πανταζής, ο πρώην δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Δημήτρης Φωκιανός και ο πρώην δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας.

 

 

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τον κ. Λέων για την τεράστια προσφορά του στον δήμο Αθηναίων, τονίζοντας ότι «Για μένα ο Γρηγόρης υπήρξε ένας πολύτιμος σύμμαχος, ένας άνθρωπος που με στήριξε και στον οποίο βασίστηκα καθώς ήξερα ότι θα επιτύχει σε οτιδήποτε αναλάβει». «Ο Γρηγόρης δουλεύει ακατάπαυστα, ξέρει να δημιουργεί ομάδες και να εμπνέει τους συνεργάτες του. Ο Γρηγόρης δεν είναι από τους ανθρώπους που συμβιβάζεται. Μάχεται με επιχειρήματα για τις απόψεις του, δεν κρύβεται πίσω από καθωσπρεπισμούς και τακτικισμούς. Γρηγόρη σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην Αθήνα. Είμαι σίγουρος ότι ο δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης θα βρει στο πρόσωπό σου έναν δήμαρχο που συνδυάζει διαχειριστικές ικανότητες, πολιτικό ένστικτο και στιβαρή εκπροσώπηση της πόλης στην Ελλάδα και την Ευρώπη» ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης και ευχήθηκε στον κ. Λέων «Καλή επιτυχία στις εκλογές!».

Από την πλευρά του ο κ. Λέων ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τον κ. Μπακογιάννη για τα καλά του λόγια, λέγοντας ότι «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που μας κάνετε την τιμή να βρίσκεστε εδώ για να μας δώσετε δύναμη στο νέο ξεκίνημα που φιλοδοξούμε να κάνουμε για την πόλη μας, τη Λυκόβρυση Πεύκη».

 

 

«Είμαι υποψήφιος δήμαρχος γιατί θέλω και μπορώ να προσφέρω στην πόλη που ζω και μεγαλώνω την οικογένειά μου» ανέφερε ο κ. Λέων, ο οποίος αφού τόνισε ότι έχει τη στήριξη της οικογένειάς του για το νέο αυτό βήμα, παρουσίασε το όνομα του συνδυασμού «ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ ΜΑΖΙ».

«Σκοπός μου είναι, ξεκινώντας από σήμερα, να κάνουμε πράγματα ΜΑΖΙ. Να αποφασίσουμε πώς θέλουμε να είναι ο δήμος μας τα επόμενα 10 χρόνια ΜΑΖΙ. Να επιλέξουμε τις προτεραιότητες ΜΑΖΙ. Να αφήσουμε πίσω μας ξεπερασμένους ανταγωνισμούς και αντιπαλότητες -τοπικές, πολιτικές, προσωπικές- ΜΑΖΙ. Να συμφωνήσουμε πώς θα αξιοποιήσουμε τους διαθέσιμους πόρους ΜΑΖΙ. Να στηρίξουμε όσους έχουν πραγματική ανάγκη ΜΑΖΙ. Να δούμε πρωταγωνίστρια την πόλη μας Λυκόβρυση Πεύκη ΜΑΖΙ. ΜΑΖΙ λοιπόν» υπογράμμισε ο κ. Λέων.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού, με τον νεότερο υποψήφιο να είναι ένας μαθητής της Γ΄ Λυκείου, ενώ στο συνδυασμό συμμετέχουν και πολλοί νέοι υποψήφιοι, καθώς και έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης που προέρχονται από τέσσερις διαφορετικούς δημοτικούς συνδυασμούς. Παράλληλα παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει μετά την εκλογή του.

 

 

«Για να υλοποιήσουμε, όμως, τις ιδέες μας, χρειαζόμαστε μια ισχυρή ομάδα, την ομάδα μας. Μια ομάδα που συνδυάζει εμπειρία, δυναμισμό, ενθουσιασμό και διάθεση. Μια ομάδα που φτιάχτηκε για να δουλεύει ΜΑΖΙ. ΜΑΖΙ με διαφάνεια, διάθεση για συνέργειες, διάθεση για συνεχή βελτίωση σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. ΜΑΖΙ με συνεχή αξιολόγηση του έργου της δημοτικής αρχής αλλά και κάθε τομέα ξεχωριστά. ΜΑΖΙ μπορούμε περισσότερα, μπορούμε καλύτερα. Και ΜΑΖΙ με όλους εσάς είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε» υπογράμμισε ο κ. Λέων κλείνοντας την ομιλία του.

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ