Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Το 15μελές του 2ου Γυμνασίου Πεύκης επισκέφθηκε το Δήμαρχο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντιπροσωπεία μαθητών εκλεγμένων στο Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο του 2ου Γυμνασίου Πεύκης υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου.

Τους μαθητές συνόδευαν η Διευθύντρια του Γυμνασίου κυρία Θεοδώρα Μαζιώτη, μία ακόμη εκπαιδευτικός και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αντώνης Υψηλάντης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Σήμερα είχα τη χαρά να δεχθώ στο γραφείο μου αντιπροσωπεία από μαθητές, εκπαιδευτικούς και σύλλογο γονέων του 2ου Γυμνασίου Πεύκης. Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συζήτηση, πάνω σε θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, καθώς και τον σύλλογο των γονέων των μαθητών. Θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτή τη συνάντηση, κυρίως τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Πεύκης, που με ουσιαστικό ενδιαφέρον και με μεγάλη σοβαρότητα ανέπτυξαν όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Ελπίζω άμεσα να βρούμε και λύσεις σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου μας.»

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ