Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων – επισκέψεων των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ανακοίνωσαν το πρόγραμμα δράσεων και επισκέψεων των ΚΑΠΗ για το μήνα Απρίλιο 2024.

 

Και αυτό το μήνα, τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκδρομικές εξορμήσεις, παρακολούθηση θεατρικής παράστασης, ενώ συνεχίζεται κανονικά το πλούσιο πρόγραμμα των ομάδων που ήδη λειτουργούν, το οποίο αναμένεται να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο.

 

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

 

«Είναι χαρά μας που ως νέα δημοτική Αρχή έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το πολύ καλό πρόγραμμα που προσφέρεται από τις δομές των ΚΑΠΗ και να το εμπλουτίζουμε σε κάθε ευκαιρία με νέες επιλογές, ώστε να μέλη μας να απολαμβάνουν ίσες ευκαιρίες στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και την ψυχαγωγία. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτη Μπόλλα, τη Διευθύντρια Τρίτης Ηλικίας και ευπαθών ομάδων Άννα Γαϊτανίδου, την Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Θεανώ Τσιούφη, καθώς και το σύνολο των εθελοντών για την εξαιρετική συνεργασία και το σημαντικό έργο που προσφέρουν στα μέλη μας. Συνεχίζουμε, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που μας παρουσιάζεται, ώστε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα!».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ