Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Το μήνυμα του Π. Ιωάννου για την αποχώρηση του Τ. Μαυρίδη από την “κούρσα” των δημοτικών εκλογών

Δημοσιεύθηκε

στις

Χθες ο νυν Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος και πρώην συνεργάτης του κ. Παναγιώτης Ιωάννου σχολίασε σχετικά:

“Πάνε λίγες ώρες που πληροφορήθηκα ότι ο Τάσος Μαυρίδης δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023, δηλώνοντας ότι ο κύκλος του ολοκληρώθηκε.

Πρόκειται ασφαλώς για μία σημαντική εξέλιξη για την πόλη, καθώς ο Τάσος Μαυρίδης, με την αυτοδιοικητική του πορεία για σχεδόν τρεις δεκαετίες, αφήνει το δικό του αποτύπωμα στην πόλη.

Τα δύο χρόνια που συνεργάστηκα μαζί του από τη θέση του αντιδημάρχου, διαπίστωσα την αγάπη του για την πόλη και παρά τις σοβαρές διαφωνίες μας και τις διαφορετικές προσεγγίσεις πάνω σε θέματα του Δήμου, υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός.

Του εύχομαι από καρδιάς κάθε καλό σε ότι και αν κάνει μετά την ολοκλήρωση της θητείας του.

Πλέον όλοι οι πολίτες κατανοούν την ανάγκη η Λυκόβρυση και η Πεύκη να κοιτάξουν μπροστά με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Και αυτό θα γίνει με τη «Νέα Δημιουργία», την μόνη ανεξάρτητη, ανθρωποκεντρική παράταξη που διαθέτει την σοβαρότητα, την εμπειρία, τις γνώσεις και το όραμα, να υλοποιήσει όσα ονειρευόμαστε για την πόλη μας…”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ