Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Το Δημαρχείο Λυκόβρυσης – Πεύκης επισκέφθηκε ο Γ. Κουμουτσάκος

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα Γιώργο Κουμουτσάκο υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Ο κ. Κουμουτσάκος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την επίκαιρη ερώτηση που υπέβαλε πρόσφατα προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών με θέμα την επέκταση της Λεωφόρου Κύμης, ενώ συζήτησαν για τα ζητήματα του Βορείου Τομέα και γενικότερα για ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά σήμερα να υποδεχθώ στον Δήμο τον τέως υπουργό και καλό φίλο Γιώργο Κουμουτσάκο. Συζητήσαμε για τα ζητήματα της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής την οποία ο κ. Κουμουτσάκος εκπροσωπεί στη Βουλή των Ελλήνων. Ένα εξ αυτών είναι και η επέκταση της Λεωφόρου Κύμης, το οποίο μαζί με τους Δημάρχους των όμορων Δήμων έχουμε διεκδικήσει τα τελευταία χρόνια. Το έργο αυτό αναμένεται να συντελέσει στη μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου, τη βελτίωση της ποιότητας της ατμόσφαιρας και τη μείωση των χροναποστάσεων μεταξύ των προορισμών και σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή η δημοπρασία του έχει προγραμματιστεί να γίνει εντός του έτους.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ