Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

Συζήτηση Μαυρίδη – Βοσκόπουλου για τα ζητήματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Δήμαρχο Καισαριανής Χρήστο Βοσκόπουλο επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση και ιδιαιτέρως οι Δήμοι του Λεκανοπεδίου αυτή την περίοδο. Ο κ. Μαυρίδης
παρέδωσε επίσης στον κ. Βοσκόπουλο, την έκδοση του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, που παρουσιάζει την ιστορία του Δήμου, καθώς και των δύο δημοτικών του ενοτήτων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να επισκεφτώ το Δημαρχείο της Καισαριανής και να συναντηθώ με τον συνάδελφο Δήμαρχο Χρήστο Βοσκόπουλο. Ανταλλάξαμε απόψεις πάνω στα ζητήματα της αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα της λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης, ενώ είχα την ευκαιρία να του παραδώσω το βιβλίο για την ιστορία της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, που πρόσφατα εκδώσαμε. Άλλωστε με την Καισαριανή, υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία λόγω του Μικρασιατικού Ελληνισμού που εγκαταστάθηκε σε αμφότερους τους Δήμους μας πριν από 100 χρόνια».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ