Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Στη συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΕΔ Αττικής με στο Υπουργείο Εσωτερικών ο Τάσος Μαυρίδης 

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη συνάντηση της αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Αττικής με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν επίσης ο Δήμαρχος Γαλατσίου και Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, και ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, που συνάντησαν εκτός από τον Αναπληρωτή Υπουργό, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν κυρίως τα χρηματοδοτικά προγράμματα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» και «Αντώνης Τρίτσης», για τα οποία η αντιπροσωπεία της ΠΕΔ έθεσε ερωτήματα, ο Υπουργός απάντησε αρκετά εξ αυτών, ενώ ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες πολλά θα διευκρινίζονται με επίσημες ανακοινώσεις. Οι Δήμαρχοι εξέφρασαν επίσης το ενδιαφέρον τους για την ένταξη ώριμων έργων, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή απορροφητικότητα. Τέθηκαν ακόμη επιπλέον τρόποι ενίσχυσης της χρηματοδότησης με άλλους πόρους, ενώ συζητήθηκαν, ο εκλογικός νόμος και άλλα σημαντικά θεσμικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ