Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Στην κοπής πίτας του ΑΟ Λυκόβρυσης και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λυκόβρυσης – Πεύκης ο Τ. Μαυρίδης [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε σειρά εκδηλώσεων βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και το απόγευμα της Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020.

Συμμετείχε στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΑΟ Λυκόβρυσης που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης, καθώς και στις βραβεύσεις που ακολούθησαν.

Στη συνέχεια βρέθηκε στην κοπή πίτας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της. Στην εκδήλωση διάβασαν κείμενα η Λένα Βαλμά και η Άσπα Κοντέλλη, ενώ συμμετείχε η Χορωδία της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης που διευθύνει ο Ηρακλής Τσουκλείδης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να συμμετέχω σε δύο όμορφες εκδηλώσεις. Ενός αθλητικού συλλόγου που τιμά με την πορεία του την πόλη μας και δίνει τη δυνατότητα στα νέα παιδιά της πόλης μας να αθληθούν. Και της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης, που προωθεί τη φιλαναγνωσία και τον πολιτισμό. Είμαι πολύ υπερήφανος τόσο για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην πόλη μας. Ο Δήμος και τα Νομικά μας Πρόσωπα στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν την αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα με κάθε διαθέσιμο μέσο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ