Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Με κέφι και αισιοδοξία η κοπή πίτας στα 8 ΚΑΠΗ του Δήμου Ιλίου [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Στους χώρους, όπου περνούν καθημερινά ένα μεγάλο μέρος της ημέρας τους, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα μέλη των 8 ΚΑΠΗ Δήμου Ιλίου, παρουσία του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννη Χαραλαμπόπουλου, του εντεταλμένου συμβούλου για τα ΚΑΠΗ Γιώργου Κουμαραδιού, δημοτικών συμβούλων, πολιτευτών κ.ά.

Ο Δήμαρχος Ιλίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή των μελών και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τους εργαζόμενους στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου και, ιδιαίτερα, τους εθελοντές των Κέντρων, για τη στήριξη που προσφέρουν σε μια εξαιρετικά σημαντική δομή της κοινωνίας.

Και πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος, γιατί τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας απαρτίζονται από ανθρώπους που διαθέτουν δύναμη και αισιοδοξία, και ταυτόχρονα περήφανος γιατί, παρά την κρίση, δε μειώσαμε ποτέ τις δράσεις μας. Αντίθετα, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα.

Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να συμμετέχετε στα προληπτικά ιατρικά προγράμματα που πραγματοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με έγκυρους επιστημονικούς οργανισμούς, γιατί η πρόληψη σώζει ζωές και να εξακολουθείτε να συμμετέχετε ενεργά στη ζωή της πόλης μας, προσφέροντας απλόχερα τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια σας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ