Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Ο Μάριος Ψυχάλης σε περιοδεία Αποκριών

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην αποκριάτικη γιορτή του Δημοτικού Βρεφικού Σταθμού Λυκόβρυσης παραβρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, το πρωί της Τρίτης, 12 Μαρτίου 2024.

Τα τμήματα του σταθμού, είχαν ετοιμάσει ένα όμορφο πρόγραμμα, ώστε τα παιδιά να γιορτάσουν τις Απόκριες μαζί με τους γονείς τους, το οποίο  περιλάμβανε θεατρικό παιχνίδι, εργαστήρια, παραδοσιακό γαϊτανάκι και κατασκευές με αποκριάτικη θεματολογία.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτη Μπόλλα παρακολούθησε μέρος της γιορτής και ευχήθηκε σε όλους για τις χαρούμενες μέρες που έρχονται.

Αμέσως μετά, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά:

«Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια όμορφη γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά του Δημοτικού Βρεφικού Σταθμού της Λυκόβρυσης και μαζί με τους γονείς τους απολαύσαμε την πρόοδο και το χαμόγελό τους. Ως νέα δημοτική Αρχή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, θέτουμε τα ζητήματα της Παιδείας σε προτεραιότητα. Προς όλους τους γονείς, θα ήθελα να τονίσω πως είμαστε δίπλα σε κάθε ανάγκη σας. Ήδη έχουμε προχωρήσει στη μείωση των τροφείων στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα κατά 10% από την ερχόμενη εκπαιδευτική περίοδο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο πυρασφάλειας στους δύο παιδικούς σταθμούς της Πεύκης, προκειμένου να αναβαθμιστούν και από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά να μπορούν να φιλοξενήσουν και Βρέφη. Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η μετασκευή του σχολικού λεωφορείου, ώστε να τεθεί στην υπηρεσία για τη μεταφορά βρεφών. Επιπλέον, επενδύουμε και στον εμπλουτισμό των προγραμμάτων, έχοντας ήδη ξεκινήσει η διδασκαλία δωρεάν μαθημάτων Μουσικοκινητικής Αγωγής Orff. Ευχαριστώ θερμά τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτη Μπόλλα, τη διευθύντρια των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, Σταυρούλα Βαρδάκου και όλο το προσωπικό για την άψογη συνεργασία μας και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να προσφέρουμε στα παιδιά μας το καλύτερο δυνατό!».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ