Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Νέα χορηγία για παροχή tablet σε μαθητές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Επτά ιδιωτικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης προχώρησαν σε παροχή tablets για μαθητές οι οποίοι αδυνατούσαν να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση.

Ήδη 60 tablets έχουν παραδοθεί σε μαθητές που τα είχαν πραγματικά ανάγκη από τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, ενώ 1.000 ευρώ ακόμη θα διατεθούν για αυτό τον σκοπό τις επόμενες ημέρες.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ότι επτά ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν δεσμούς με τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μου να στηρίξουν τους μαθητές μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη τους, που απάντησαν θετικά στην επιστολή μου και βοηθούν με αυτό τον τρόπο περισσότερες από 60 οικογένειες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, που πραγματικά έχουν την ανάγκη αυτής της στήριξης. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση των Σχολικών μας Επιτροπών για το έργο που επιτελούν. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να θέτουμε τους μαθητές μας, τη νέα γενιά του Δήμου μας σε πρώτη προτεραιότητα, αξιοποιώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης και κάθε συνεργασία».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ