Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

“Νέα Δημιουργία”: Τα νέα μέλη του συνδυασμού του Παναγιώτη Ιωάννου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα νέα μέλη του συνδυασμού του Παναγιώτη Ιωάννου “Νέα Δημιουργία” στέλνουν το μήνυμά τους προς τους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα:

Σαμπάνη Αγγελική

 

“Με εκτίμηση και σεβασμό προς τους συμπολίτες μου, θα ήθελα να ανακοινώσω την απόφασή μου, αποδεχόμενη την πρόταση του κ. Παναγιώτη Ιωάννου , να συμμετάσχω με το συνδυασμό του “ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πήρα την απόφαση αυτή, με βαθύ αίσθημα ευθύνης, θέλοντας να μην είμαι απλά παρατηρήτρια στα καθημερινά ζητήματα των πολιτών της πόλης μας, αλλά να βοηθήσω και να προσφέρω ουσιαστικά, κάνοντας τη ζωή όλων μας πιο εύκολη και πιο δημιουργική.

Γεννήθηκα στην Κομοτηνή και είμαι κάτοικος Πεύκης. Είμαι έγγαμη με δύο εξαίρετους γιους, 20 και 23 ετών, οι οποίοι είναι διακεκριμένοι εκφραστές της ποντιακής μουσικής και παράδοσης.

Εργάζομαι ως Executive Assistant του Προέδρου και των Αντιπροέδρων Ανεξάρτητης Αρχής του Κράτους και έχω πολυετή προϋπηρεσία σε αντίστοιχες θέσεις στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα. Έχω συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είμαι πτυχιούχος του Βρετανικού Κολλεγίου “Saint George”, Τμήμα Ελληνοαγγλομαθών Γραμματέων Διοίκησης. Εξελίσσοντας τις δεξιότητες και ικανότητές μου στην πορεία της επαγγελματικής μου καριέρας, έχω αποκτήσει διπλώματα/πιστοποιήσεις εκπαίδευσης που έχουν σχέση με το πολύπλευρο αντικείμενο εργασίας μου από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Hemsley Fraser στο Λονδίνο, το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης. Γνωρίζω Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και λίγα Αραβικά.

Είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης “Ο Εύξεινος Πόντος” και από το 2016 έχω εκτίσει μέλος του Δ.Σ. σε θέσεις Γ. Γραμματέως, Υπεύθυνης Χορευτικών & Δημοσίων Σχέσεων.

Είμαι μέλος της “Green Team” που δραστηριοποιείται στο Δήμο μας.”

 

 

 

Πολύχρονος Κώστας

 

“Γεννήθηκα στο Μαρούσι και μεγάλωσα στο Νέο Ηράκλειο και από το 2000 είμαι κάτοικος Λυκοβρυσης. Επαγγελματικά είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός με εξειδίκευση σε ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και παρακολούθησης και μεταπτυχιακές σπουδές σε δίκτια οπτικών ινών Διατηρούμε οικογενειακή επιχείρηση αρχιτεκτονικών έργων στην λυκοβρυση και η αγάπη μου για τον τόπο μας με ώθησε να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να είμαι σε θέση να δώσω στον Δήμο μας αξία και αυτό που δικαιούται .

Ο λόγος που επέλεξα να δεχτώ με τιμή την πρόταση του Παναγιώτη Ιωάννου είναι ότι μετά από 23 χρόνια στον Δήμο μας κατάλαβα ότι οι πράξεις του είναι περισσότερες από τα λόγια του και πιστεύω ότι Δήμος μας έχει ανάγκη από τέτοιες προσωπικότητες.”

Πάντου Αγγελική

 

“Ονομάζομαι Πάντου Αγγελική. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πεύκη όπως και ο πατέρας μου Κωνσταντίνος Πάντος και ο παππούς μου Νικόλαος Πάντος. Από τις πιο παλιές οικογένειες όταν η Πεύκη μας ονομαζόταν “Μαγκουφάνα”. Σπούδασα και εργάστηκα στον τομέα της δημοσιογραφίας για αρκετά χρόνια και παράλληλα σπούδασα αισθητική δερματολογία και εργάστηκα δίπλα σε καταξιωμένους ιατρούς. Στο Δήμο μας που τόσο αγαπώ έχω συμμετάσχει από μικρή σε πολλά πολιτιστικά δρώμενα, στη χορωδία με τον αείμνηστο Διονύσιο Αποστολατο, στον “Αστέρα Πεύκης” στο τμήμα της ενόργανης, στον ΑΟ Πεύκης(μπάσκετ) και στο φεστιβάλ Παιδιού.

Έχω μια κόρη 9 ετών που πηγαίνει στο 3ο δημοτικό σχολείο Πεύκης.

Η αγάπη μου για τον Δήμο μας με έκανε να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί θέλω να ξανά δω την αίγλη που τόσο έλειψε από την περιοχή μας τα τελευταία χρόνια, δίπλα στον Παναγιώτη  Ιωάννου που είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει και στηρίζει τον Δήμο αλλά και κάθε δημότη έμπρακτα και όχι στα λόγια θα εργαστώ σκληρά για αυτό όπως και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι μου.”

 

Ντέπη Χατζηχαραλάμπους

 

“Γεννήθηκα στην Αθήνα μεγάλωσα στη Νέα Ιωνία και από το 1996 είμαι κάτοικος Λυκόβρυσης.

Είμαι απόφοιτη δημοσιογραφίας.

Έχω εργαστεί σε μεγάλους ομίλους αναλαμβάνοντας τις δημόσιες σχέσεις και την εξυπηρέτηση πελατών.

Στη μνήμη μου είναι αποτυπωμένες οι όμορφες εικόνες της Λυκόβρυσης διότι στα παιδικά μου χρόνια κάθε Κυριακή οικογενειακώς την επισκεπτόμασταν για να συναντήσουμε αγαπημένους συγγενείς μας.

Τον τόπο αυτό τον αγαπώ και θέλω να τον δω ξανά να πάρει αξία.

Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα να δεχτώ την πρόταση του Παναγιώτη Ιωάννου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος διότι στο πρόσωπό του είδα μόνο πράξεις και έργα.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ