Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δίπλα στις γυναίκες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης με επίκεντρο την Ημέρα της Γυναίκας, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, μαζί με υποψηφίους του Συνδυασμού «Ενωμένοι».

 

 

«Με την ευκαιρία της παρουσίας της στη γιορτή του Συλλόγου για την Ημέρα της Γυναίκας, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε:

«Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια μέρα που ξεχωρίζει. Έρχεται να υπενθυμίσει τους αγώνες της Γυναίκας για την ανεξαρτησία και την αναγνώριση της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο και ότι χρειάζεται να προσδώσουμε στη Γυναίκα τον ρόλο που πραγματικά της αξίζει στη σύγχρονη κοινωνία. Ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης Πεύκης τίμησε τη γυναίκα, τη μητέρα, τη σύζυγο, τη γιαγιά, τη μονογονεϊκή οικογένεια που ξέρει να διεκδικεί, να αγωνίζεται για τους πολλαπλούς ρόλους της και να κερδίζει τη μάχη για ένα καλύτερο “αύριο” για εκείνη και την οικογένεια της. Εμείς, “Ενωμένοι”, με αφετηρία την τοπική αυτοδιοίκηση και τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, κάνουμε σήμερα ένα σημαντικό βήμα. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη Γυναίκα, όχι ως μια απλή ποσόστωση αλλά ως ρόλο ουσιαστικό. Θέλουμε τη Γυναίκα, την επόμενη μέρα, να πρωταγωνιστεί στα δημοτικά πράγματα στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη. Ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης θα εργαστούμε για να είναι η Γυναίκα μέλος της κοινωνίας πραγματικά ισότιμο, ανεξάρτητο σε όλους τους στίβους της ζωής. Θα εργαστούμε για να “ξεριζώσουμε” τα “ζιζάνια” που στέκονται εμπόδιο στο δρόμο της Γυναίκας ώστε να ανθίσει».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ