Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

“Νέα Δημιουργία”: Δωρεά rapid test σε σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και στην Κιβωτό του Κόσμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Δημιουργία” κ. Παναγιώτης Ιωάννου αφουγκραζόμενος τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε και με την σημαντική οικονομική υποστήριξη από τον κ. Άρη Σάμιο, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του, προέβη στην προμήθεια τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) και την διάθεσή τους τόσο σε σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης όσο και στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο κ. Ιωάννου μαζί με την κ. Ανδριάνα Μητροπούλου και την κ. Μαρία Αναμουρλόγλου μετά από ενημέρωσή τους για την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων μαθητών με covid ήρθαν σε επαφή με σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου  και με πρόθεση να βοηθήσουν κατά το δυνατόν τους γονείς που καλούνται να διενεργούν συνεχείς ελέγχους στα παιδιά τους προμήθευσαν με ποσότητα rapid test τα σχολεία ώστε να καλυφθεί ένα μέρος των αναγκών αυτών.

Επίσης ο κ. Ιωάννου μαζί με την κ. Πόπη Ξυνταράκη  και την κ. Μαρία Αναμουρλόγλου επισκέφθηκαν τον Εθελοντικό μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου» για να παραδώσουν αριθμό rapid test με την επιθυμία να σταθούν αρωγοί στο θεάρεστο έργο που επιτελεί ο πατέρας Αντώνιος από το 1998 μέχρι και σήμερα . Στην συνάντηση με εθελοντές του Οργανισμού ενημερώθηκαν για την φροντίδα που προσφέρεται τόσο σε απροστάτευτα παιδιά όσο και σε μονογονεϊκές οικογένειες καθώς και για τις πολυάριθμες ανάγκες που καλείται ο Οργανισμός να καλύψει σε καθημερινή βάση για τα μέλη του.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ