Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Με την υποψήφια Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη συντάσσεται η Βάσια Βολικάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, και τον Συνδυασμό «Ενωμένοι» συντάσσεται η αθλήτρια ρυθμικής και μπαλέτου Βάσια Βολικάκη, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Για την υποψηφιότητα της Βάσιας Βολικάκη, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στον Συνδυασμό μας τη Βάσια Βολικάκη, η οποία μεγάλωσε και κατοικεί στη Λυκόβρυση. Αθλήτρια ρυθμικής, μπαλέτου και δασκάλα κλασικού χορού, η Βάσια Βολικάκη, εργάζεται ως προπονήτρια αθλητικού ομαδικού χορού και δασκάλα ομαδικών προγραμμάτων στο ΠΕ.Α.Π. Η Βάσια Βολικάκη, με την υποψηφιότητά της δηλώνει έτοιμη να συμβάλλει στην προσπάθεια για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη, συμμετέχοντας στην υλοποίηση του σχεδιασμού μας για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη νέα γενιά».

Η Βάσια Βολικάκη, δήλωσε: «Αποφάσισα να συστρατευτώ με τη Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, για να προσφέρω στην πόλη όπου γεννήθηκα, κατοικώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Μέσα από τον αθλητισμό και τον χορό, μπορώ να συμβάλλω στην προσπάθεια των “Ενωμένων” για έναν Δήμο πιο κοντά στα παιδιά και στους ανθρώπους κάθε ηλικίας που αναζητούν δημιουργικές διεξόδους μέσα από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, για έναν Δήμο με αναβαθμισμένο πολιτιστικό και αθλητικό προφίλ».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ