Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη: “Δεσμεύομαι να συνεχίσω από τη θέση που μας έταξαν οι συμπολίτες μας ασκώντας στο ακέραιο τα θεσμικά μας καθήκοντα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενωμένοι για τη Λυκόβρυση – Πεύκη» Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, έκανε την εξής δήλωση αναφορικά με τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου:

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους τους συνδημότες που εμπιστεύθηκαν και τίμησαν με την ψήφο τους την υποψηφιότητά μου και τον Συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟΙ για τη Λυκόβρυση – Πεύκη».

Θέσαμε υπόψη των πολιτών ένα ξεκάθαρο Σχέδιο με αναπτυξιακά έργα και παρεμβάσεις για ένα Δήμο Πρότυπο, Σύγχρονο, Δημοκρατικό, Ανθρώπινο. Είμαι υπερήφανη για τον έντιμο, ηθικό και διαφανή προεκλογικό αγώνα που διεξήγαγα μαζί με τους 73 υποψηφίους του Συνδυασμού. Δεσμεύομαι να συνεχίσω από τη θέση που μας έταξαν οι συμπολίτες μας ασκώντας στο ακέραιο τα θεσμικά μας καθήκοντα προς όφελος της ποιότητας ζωής και του πολιτισμού της καθημερινότητας.

Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής προς τη κάλπη πορεύθηκα με οδηγό τις αξίες που με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο χωρίς να σκεφτώ ούτε στιγμή να εκπέσω από αυτές τις αξίες για να αντιμετωπίσω τις πρωτοφανείς, αδίστακτες μεθοδεύσεις και υπόγειες διαδρομές, τακτικές που θέτουν σε αμφιβολία βασικές λειτουργίες της Δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης.

Είμαι ευγνώμων για την πολυπληθή ομάδα εθελοντριών και εθελοντών καθώς και για τους 73 υποψηφίους που πλαισίωσαν την παράταξή μας.

Έχω αποδείξει στη ζωή μου ότι είμαι υπέρμαχος των καθαρών απόψεων και θέσεων που εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον του ενιαίου Δήμου μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ