Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μέλη της Green Team συνομίλησαν με τους δημότες Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Green Team, η εθελοντική πρωτοβουλία ανάπτυξης του πράσινου και εξωραϊσμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που γεννήθηκε από μέλη του Συνδυασμού της «Νέας Δημιουργίας» του κ. Παναγιώτη Ιωάννου, βρέθηκε σε δύο λαϊκές αγορές της πόλης για να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού και να ακούσει και συζητήσει με τους κατοίκους.

Στην ομάδα συμμετείχαν πέραν του κ. Παναγιώτη Ιωάννου και οι εθελοντική ομάδα, αποτελούμενη από τους Μαρία Αναμουρλόγλου, Μιχάλη Γερακιό, Βάσω Καλλιαντέρη και Ανδριάνα Μητροπούλου (η σειρά είναι αλφαβητικά). Περπάτησαν ανάμεσα στους κατοίκους, μοίρασαν έντυπο με τον σκοπό και τους στόχους της πρωτοβουλίας της Green Team, τις δράσεις της μέχρι σήμερα στα γειτονιές του Δήμου μας και το κάλεσμα για συμμετοχή και κοινή δράση σε περαιτέρω πρωτοβουλίες προσφοράς.

Όπως γνωρίζουμε, η Green Team είναι μια ομάδα εθελοντών, που επιχειρεί να ενώσει τους κατοίκους του Δήμου στη δράση – όχι στα λόγια – για το κοινό καλό και όχι να διχάσει καλλιεργώντας τον συνήθη φανατισμό.

Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου: “Παρόλα αυτά, οι κάτοικοι βρήκαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν την Green Team για την δράση της, αλλά και να εκφράσουν τον προβληματισμό τους για την σημερινή κατάσταση του Δήμου, ενώ δεν έλειψαν και οι αγανακτισμένοι δημότες, απέναντι στην σημερινή Δημοτική Αρχή και την εικόνα εξαθλίωσης, που παρουσιάζει ο Δήμος.

Μας τόνισαν την εγκατάλειψη για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό του Δήμου από άκρη σε άκρη, ενοχλημένοι από τα αμάζευτα σκουπίδια, από τα κλαδιά και μεγάλα μπάζα σε κάθε γωνιά, τα σπασμένα πεζοδρόμια, τους επικίνδυνους και ασυντήρητους δρόμους, τα σβηστά σιντριβάνια, χωρίς νερό και μέσα στη βρώμα στις πλατείες, τα απότιστα δένδρα, τον φτωχικό σε σχέση με όλους μα όλους τους γειτονικούς δήμους Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης μας, ενώ μερικοί ξεσπούσαν ακόμη και σε ύβρεις προς το πρόσωπο του απόντα Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη.

Οι εθελοντές της Green Team και ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου προσκάλεσαν τους κατοίκους σε συστράτευση για εθελοντική εργασία και πράσινες πρωτοβουλίες στην πόλη μας και αντάλλαξαν ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένη και Δημιουργική Νέα Χρονιά 2022.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ