Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Σε γιορτινό κλίμα άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Άγιο Στέφανο – Παρουσία του Σ. Πέτσα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα σε κλίμα κεφιού κι αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Διονύσου, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο.

Πλήθος κόσμου, οικογένειες με μικρά παιδιά αλλά και πολίτες κάθε ηλικίας, γέμισαν την πλατεία και διασκέδασαν με την ψυχή τους με ξυλοπόδαρους, ποπ κόρν, ζεστό κρασί, μουσική και πολύ χορό.

Στην εορταστική εκδήλωση έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Διονύσου, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ.Θεόδωρου Μακρή, εντυπωσιάζοντας τον κόσμο που είχε την ευκαιρία να την απολαύσει. Πρόκειται για ένα όνειρο πολλών ετών που έγινε επιτέλους πραγματικότητα!

Εξαιρετική ήταν επίσης η εμφάνιση της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας της Μουσικής Σχολής Διονύσου, που διηύθυνε η Μαέστρος κ.Χρυσούλα Τσιμούρη.

Ένα ξεχωριστό χορευτικό και τραγουδιστικό δρώμενο για τη διαφορετικότητα, παρουσίασαν οι μαθητές της ΣΤ΄Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου, με επιμέλεια της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κ.Μαρίας Παπαθωμά και του Διευθυντή του Σχολείου κ.Αντώνη Χριστόδουλου.

 

 

 

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου πραγματοποιήθηκε από το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Kαλαφατέλη, εν μέσω εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων, παρουσία του Αν.Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, του Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, Αντιδημάρχων, Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, πρώην Δημάρχων, μελών του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Διονύσου, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων κ.α.

 

 

Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Υπενθυμίζουμε ότι από την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 έως και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 θα λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο, με το πιο κάτω ωράριο:

ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ: 17:00 – 21:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 12:00 – 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:30 – 14:30 & 17:00 – 21:00

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ