Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Λυκόβρυση – Πεύκη: Το συγχαρητήριο μήνυμα του Τ. Μαυρίδη στους συμμετέχοντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

O Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης μήνυμα προς τους υποψηφίους και τις υποψήφιες που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Τέτοια ημέρα κάθε χρόνο οι επιτυχίες των νέων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης στις Πανελλαδικές εξετάσεις μας κάνουν περήφανούς και μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον. Ακόμη περισσότερο εφέτος, που διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Θα ήθελα να συγχαρώ πρώτα τους ίδιους τους επιτυχόντες για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν υπό αντίξοες συνθήκες. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας, που συνέβαλαν στην επιτυχία τους. Εύχομαι στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες να έχουν μια καλή σταδιοδρομία και να συνεχίσουν να κάνουν περήφανη την πόλη και τους συμπολίτες μας με τη δράση τους.

Όσο για τους υποψηφίους, που δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν στο Τμήμα της προτίμησής τους, δεν πρέπει να απογοητεύονται, θα έχουν στη ζωή τους τα επόμενα χρόνια κι άλλες ευκαιρίες, αρκεί να συνεχίσουν να προσπαθούν. Εύχομαι λοιπόν καλή δύναμη σε όλους στα επόμενα βήματα τους!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ