Ελάτε στην παρέα μας

Εκκλησία

Κατάνυξη στην ιερά λιτάνευση στον εορτάζοντα Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με λαμπρότητα τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.κ. Κύριλλου.

Στη λειτουργία παρέστησαν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης, ο τ. υπουργός και Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Και εφέτος με τον δέοντα σεβασμό  τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στη Ζωοδόχο Πηγή, εδώ στη Λυκόβρυση, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Στράτο Σαραούδα για τη Φιλαρμονική του γειτονικού Δήμου που συμμετείχε στην ιερά λιτάνευση. Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε καλά και να εορτάσουμε όλοι μαζί. Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες!».

 

 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Δημιουργία” κ. Π. Ιωάννου ο οποίος δήλωσε σχετικά: “Ευελπιστούμε πως αν οι πολίτες του δήμου Λυκόβρυση- Πεύκη μας εμπιστευτούν, μπορούμε να ομορφύνουμε κάθε κοινωνική ή θρησκευτική εκδήλωση, καθώς και την καθημερινότητα των δημοτών . Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε τον εορτάζοντα Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής Λυκοβρύσεως στάθηκαν δίπλα μας ορισμένοι άνθρωποι οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα μας, έδειξαν για άλλη μια φορά την εκτίμηση τους στο έργο μας.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ