Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Θλίψη για την απώλεια του Βασίλη Ντινόπουλου – Την Τετάρτη η κηδεία στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 33χρονου γιου του Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλη Ντινόπουλου.

Ο 33χρονος γιος του δημοσιογράφου και πρώην υπουργού Εσωτερικών εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός διέμενε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, στην οδό Μπουμπουλίνας και όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος μπήκε το πρωί της Κυριακής στο διαμέρισμά του, μαζί με την σύζυγό του και με τη βοήθεια κλειδαρά, επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις τους, τον βρήκαν νεκρό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πόρτα του διαμερίσματος δεν έφερε ίχνη παραβίασης και δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Οπως όλα δείχνουν, ο θάνατός του 33χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο άτυχος Βασίλης Ντινόπουλος έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη τύπου Α. Δίπλα του, βρέθηκαν χάπια που έπαιρνε καθώς έπασχε από διαβήτη. Η νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής θα «ρίξει φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η κηδεία του Βασίλη Ντινόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 4/5 στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, όπως ανακοινώθηκε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάννης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του ως εξής: “Δεν υπάρχουν λέξεις που να εκφράζουν αλλά και ν’ απαλύνουν τη θλίψη και τον πόνο της είδησης για τον αδόκητο χαμό του 33χρονου Βασίλη Ντινόπουλου, υιού του πρώην Υπουργού και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Βριλήσσια Δυνατά», κ. Αργύρη Ντινόπουλου. Το Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων, οι εργαζόμενοι στον Δήμο και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στον ίδιο και στους οικείους του. Καλό του ταξίδι και καλό παράδεισο”.

 

Πένθος στο χώρο του κινηματογράφου

Το 2020 ο Vasilis Din – όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα – είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως τον καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα.

Λίγη ώρα μετά την είδηση και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τον αποχαιρετήσει τον Βασίλη

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου γράφει τα εξής: «Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Ντινοπουλο. To Hellenic Film Commission του Ε.Κ.Κ. έχει βραβεύσει τον Vasilis Din ως καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar το 2020 στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο, αλλά και για το πάθος του να αναδειχτεί και να πιστωθεί ο ρόλος των location managers. “Ενα credit δεν κοστίζει ποτέ τίποτα” Vasilis Din, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Hellenic Film Commission για την απονομή του βραβείου location award κατά τη διάρκεια του Thessaloniki International Film Festival το 2021. Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους φίλους και στους οικείους του».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ