Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη στην κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Ομίλου Αστέρα Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Κοντά στους αθλητές, στους προπονητές, στους γονείς, στα μέλη της διοίκησης που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Ομίλου Αστέρα Πεύκης, βρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, η οποία συνεχάρη το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου για τις σημαντικές επιτυχίες των αθλητριών και των αθλητών του αλλά και για το σημαντικό διαχρονικό έργο τους στην αθλητική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας του Δήμου.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου για την εξαιρετική πορεία του, και ευχήθηκε στις αθλήτριες και στους αθλητές «καλή χρονιά με νέες, ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις και κατακτήσεις».
«Ο Αστέρας συνδέεται με την αθλητική ταυτότητα της Πεύκης καθώς διαχρονικά μας κάνει υπερήφανους με τις διακρίσεις των αθλητών του, εθνικές και διεθνείς. Από τα χρόνια που ήμουν Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης “Περιβάλλον, Αθλητισμός, Πολιτισμός”, έχω υπάρξει σταθερός αρωγός των προσπαθειών του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης. Ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, θα συνεχίσουμε στην πράξη να στηρίζουμε το έργο του, όπως και των υπόλοιπων αθλητικών σωματείων του Δήμου μας, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία τους. Η επένδυση στον αθλητισμό μέσα από τη δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών, την υποστήριξη συλλόγων που διαχρονικά συμβάλλουν στην αθλητική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα για έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό και ανθρώπινο» δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ