Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Η απάντηση του Π. Ιωάννου στην κριτική για το λανσάρισμα εμφιαλωμένων νερών από το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην κριτική που δέχθηκε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης με αφορμή την πρωτοβουλία για λανσάρισμα branded νερών απάντησε ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου.

Ο ίδιος αναφέρει αναλυτικά:

“Μη προτρεχέτω η γλώττα  της διανοίας», να μην προτρέχει δηλαδή η γλώσσα του μυαλού, είναι η απάντησή μας στην κριτική που δεχτήκαμε από την αναρχοαυτόνομη υποκουλτούρα των γκαιμπελίσκων εκείνων, που όταν ακούνε την λέξη «Επιχειρηματικότητα» βγάζουν σπυράκια. Για διευκρίνιση λοιπόν και για να καταλαγιάσουμε την περίσσια στεναχώρια τους πληροφορούμε ότι το branded νερό «Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Επιχειρηματικότητα » είναι προσφορά από επιχειρηματικό όμιλο, με μηδενικό κόστος  και χωρίς οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση για τον Δήμο μας. Διατίθεται δωρεάν σε όποιον το ζητήσει (περιορισμένος συλλεκτικός αριθμός).

Ο Δήμος μας απέκτησε το branded νερό για την προώθηση του λογότυπου του, του ονόματός του και την χρήση μάρκετινγκ, που θα ήθελε συνδυαστικά να κάνει για ανάλογες πρωτοβουλίες στα πλαίσια της Επιχειρηματικότητας χωρίς την ανάληψη καμίας υποχρέωσης.

Την επόμενη φορά και πριν γίνουν καταγέλαστοι και έρμαια (ή πριν εκτεθούν) σε ποινικές και άλλες συνέπειες, ας ρωτήσουν, διερευνήσουν και μετά να σχολιάσουν δια του τύπου. Είμαι στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση, αλλά και για να σας χαρίσουμε ένα τέτοιο μπουκαλάκι. Με μεγάλη χαρά δέχομαι προτάσεις για να προβάλουμε τον Δήμο μας αλλά και να δουλέψουμε μαζί για έναν καλύτερο Δήμο. “

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ