Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ενισχύθηκε ο στόλος του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Παραδόθηκε στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης τριαξονικό φορτηγό με αρπάγη και προστέθηκε στον στόλο οχημάτων και πιο συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Το φορτηγό αποκτήθηκε με χρηματοδότηση 223.000,00€ από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών. Παρουσία του Δημάρχου και Γενικού Γραμματέα της ΠΕΔ Αττικής Τάσου Μαυρίδη, τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, στον οποίον παραβρέθηκαν ακόμη Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

 

 

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Πραγματοποιήσαμε σήμερα το πρωί αγιασμό με την παραλαβή του νέου σύγχρονου οχήματος, που θα ενισχύσει σε μέγιστο βαθμό τις υπηρεσίες Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Το νέο τριαξονικό φορτηγό με αρπάγη έρχεται να ενισχύσει επιπλέον τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό και το στόλο του δήμου μας αφού είναι το 11ο νέο όχημα που αποκτά ο Δήμος μας είτε με ίδιους πόρους είτε με αξιοποίηση και απορρόφηση χρηματοδοτούμενων εργαλείων και πόρων από το Υπουργείο Εσωτερικών. Τον επόμενο μήνα παραλαμβάνουμε άλλο ένα όχημα πολυμηχάνημα BOBCAT με εξαρτήματα, επίσης με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 150.000,00€. Το αμέσως επόμενο διάστημα γίνεται ο διαγωνισμός για την αγορά 8 νέων οχημάτων με ηλεκτροκίνηση πάλι για τις υπηρεσίες Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας με απορρόφηση χρηματοδότησης από το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ του Υπουργείου Εσωτερικών ύψους 1.500.000,00€. Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία με σημαντική απορρόφηση πόρων για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας. Συνεχίζουμε να απαντάμε με έργα για το Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης , για το Δήμο που έμπρακτα αγαπάμε, μέχρι τη λήξη της θητείας μας!»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ