Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Ένας χρόνος από τις δημοτικές εκλογές του 2019 – Τι δήλωσαν Μαυρίδης – Ιωάννου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας χρόνος πέρασε από τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019, με το αποτέλεσμα των οποίων ο Τάσος Μαυρίδης επανεξελέγη Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης για δεύτερη θητεία.

Στην εκλογική μάχη, που έγινε στις 2 Ιουνίου του 2019 η δημοτική παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» με επικεφαλής τον Τάσο Μαυρίδη συνεργάστηκε με την δημοτική παράταξη «Λυκόβρυση- Πεύκη 2020» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ιωάννου στο πλαίσιο προγραμματικής συμφωνίας με αυτοδιοικητικά κριτήρια και με γνώμονα το συμφέρον της πόλης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την εκλογική νίκη κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Πριν ένα χρόνο οι πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης επιβράβευσαν την προσπάθειά μας της πρώτης θητείας και μας έδωσαν την εντολή να συνεχίσουμε το έργο. Τιμούμε καθημερινά την εμπιστοσύνη τους και έχουμε κατορθώσει να κάνουμε περισσότερα από όσα αναφέρονταν στο πρόγραμμά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Ιωάννου και τους συνεργάτες τους που ενίσχυσαν την προσπάθειά μας τη δεύτερη Κυριακή και έκτοτε συνεισφέρουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω παλιούς και νέους συνεργάτες, τους αιρετούς, το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου και των Νομικών Προσώπων και τους εθελοντές μας για τη συμβολή τους. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί και προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ιωάννου δήλωσε: «Πριν ένα χρόνο πήραμε την απόφαση να συνεργαστούμε προγραμματικά με την παράταξη του Δημάρχου. Δικαιωθήκαμε για αυτή την απόφαση και από την λαϊκή ετυμηγορία καθώς η κοινή μας προγραμματική πρόταση υπερψηφίστηκε, αλλά και από τη συνέχεια. Έχουμε καταφέρει πολλά και σημαντικά και στον τομέα της επιχειρηματικότητας, της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και των διεθνών σχέσεων όπου προσωπικά έχω την αρμοδιότητα ως Αντιδήμαρχος, αλλά και σε όλα τα μεγάλα ζητήματα της πόλης υπό την ηγεσία του Τάσου Μαυρίδη. Για αυτό ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ