Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συνεχίζονται οι διανομές τροφίμων στο Δήμο Λαυρεωτικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Λαυρεωτικής συνεχίζει να στηρίζει όλους τους πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, μέσω διανομών τροφίμων.

Συγκεκριμένα τη Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων σε 300 οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου., ενώ τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου 2020 μοιράστηκαν τρόφιμα και βασικά υλικά αγαθά του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ σε 480 δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Στο πλαίσιο της προστασίας της υγείας των ωφελούμενων, των εργαζόμενων και των εθελοντών που συμμετείχαν, οι διανομές των προϊόντων πραγματοποιήθηκαν κατ’ οίκον τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό.

Για την πραγματοποίηση των διανομών ήταν καθοριστική η συνδρομή όλων των στελεχών του Δήμου Λαυρεωτικής, των Κοινωνικών Δομών του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ», της Πολιτικής Προστασίας, της Καθαριότητας, της ΔΑΝΕΤΑΛ και της ΔΕΥΑΤΗΛ.

Στην υλοποίηση της προσπάθειας συνέβαλλαν οι αντιδήμαρχοι Ζαγουρής Χαράλαμπος, Κανελλοπούλου Ελένη, Μακροδημήτρης Αθανάσιος, Στουραΐτης Ηλίας, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αδάμης Γεώργιος, οι πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου Αδάμης Ιωάννης, του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» Λουκάς Κωνσταντίνος, του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγ. Κωνσταντίνου Κάιλας Νικήτας, του Κοινοτικού Συμβουλίου Κερατέας Ζορμπάς Απόστολος, των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννάκης Ιωάννης και Σχίζας Ιωάννης και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Μπούζας Ευάγγελος. Ιδιαιτέρως σημαντική ήταν η συμβολή των εθελοντών στην ολοκλήρωση των διανομών.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ όλους όσους συμμετείχαν στις διανομές τροφίμων, στελέχη, εργαζόμενους και εθελοντές, η συνεισφορά των οποίων μέσα σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία ήταν ανεκτίμητη. Είμαστε πάντα όλοι μαζί στο πλευρό των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και ευχόμαστε καλό Πάσχα με υγεία, υπομονή και αυτοπειθαρχία.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ