Ελάτε στην παρέα μας

Καλλιθέας

Δωρεάν προληπτικό έλεγχο και εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Καλλιθέας

Δημοσιεύθηκε

στις

Διήμερο δράσεων κατά

της οστεοπόρωσης

Ο Δήμος Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, ώρα 17:30 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας (οδός Μαντζαγριωτάκη 76) με θέμα:    «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία».

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη της και τη διατροφή.

Η πρόσκληση για την εκδήλωση  της Παρασκευής απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις  αν δεν δοθεί η αρμόζουσα προσοχή.
Σύμφωνα με τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης ενώ  συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

 Δωρεάν εξετάσεις

Δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιηθούν επίσης την Πέμπτη 4 Απριλίου, ενώ  οι  ενημερωτικές ομιλίες. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνουν από εξειδικευμένους επιστήμονες. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4/4/2013 από τις 09:00 έως τις 15:00 καθώς και την Παρασκευή 5/4/2013, τις ίδιες ώρες στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Καλλιθέας.  ι μετρήσεις οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο:
210 9532712 , ώρες 9:00 έως 13:00.  είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους /ες

                                                        

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ