Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

Δήμος Καισαριανής: Ανακοίνωση για τους επιτυχόντες του Δ.Π 4-2020 του ΟΑΕΔ

Δημοσιεύθηκε

στις

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Καισαριανής για τους επιτυχόντες της υπ’αριθμ. 4/2020 Δημόσιας Πρόσκλησης του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ.

Αναλυτικά:

“Την Δευτέρα  3-8-2020  ο Ο.Α.Ε.Δ ανακοίνωσε τα οριστικά αποτελέσματα των επιτυχόντων ωφελούμενων ανέργων της υπ’αριθμ. 4/2020 Δημόσιας Πρόσκλησης του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα που αφορά 36.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης, διαφόρων ειδικοτήτων ΥΕ, ΔΕ,ΤΕ και ΠΕ, για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών σε δήμους της χώρας.

Οι επιτυχόντες ωφελούμενοι που θα απασχοληθούν σε υπηρεσίες του Δήμου Καισαριανής ως επιβλέπων φορέας Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα ανέρχονται σε  εκατόν δέκα επτά (117) άτομα.

Η υποβολή των δικαιολογητικών των επιτυχόντων ωφελούμενων στο τμήμα Προσωπικού του Δήμου Καισαριανής θα γίνεται εντός φακέλου που θα παραδίδεται σε αρμόδιο υπάλληλο – 1) είτε στο ισόγειο του Δημαρχείου (οδός Κλαζομενών) – 2) είτε θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στη διεύθυνση (Δήμος Καισαριανής – Τμήμα Προσωπικού – Βρυούλων 125 και Κλαζομενών Τ.Κ 16121 Καισαριανή) – 3) είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ([email protected])- Πληροφορίες Τμήμα Διοίκησης-Προσωπικού τηλ. 213-2010732 2132010786

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Η αίτηση με τα επισυναπτόμενα στοιχεία
  2. Συμπληρωμένες οι δύο υπεύθυνες δηλώσεις που επισυνάπτονται
  3. Το συστατικό σημείωμα του ΟΑΕΔ

Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών  οι επιτυχόντες θα κληθούν να  αναλάβουν υπηρεσία το αργότερο εντός ενός μηνός από την κατάθεση τους.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ